Ampérelaan 7a
9207 AM Drachten

Over ons

Friar Sports Flooring is een jonge, maar deskundige onderneming die sport- en fitnessvloeren levert met de focus op het adviseren en begeleiden van de klant naar de juiste vloer.
 
Friar Sports Flooring is in 2015 opgericht door Gosse Kloosterman. Hiervoor heeft en investeert hij nog steeds veel tijd in het opbouwen en onderhouden van een breed netwerk van kennis en partners. Hierbij staan korte lijnen, kwaliteit van producten en uitvoering centraal. Per 1 april 2019 heeft dit geresulteerd in de volgende stap, waarbij Friar Sports Flooring en Ruplast B.V. hun krachten hebben gebundeld onder de naam Fiberplast Circulair B.V. (onderdeel van de Fiberplast Group).

Toegankelijk, eerlijk en flexibel is dan ook de kracht van Friar Sports Flooring.
Wij houden van een persoonlijke en informele aanpak en geven altijd een eerlijk
advies. ‘Nee’ verkopen is bij ons dus ook een optie!

Onze missie?

'Een vloer leveren die past bij de klant zijn/haar visie op ondernemen'

Want laten wij eerlijk zijn, de juiste vloer is een uithangbord van uw onderneming!
Zo is een mooie en comfortabel vloer bepalend voor de sfeer, maar wat denkt u van veiligheid, akoestiek, hygiëne, gebruiksintensiteit en gebruiksgemak (schoonmaken)?

Maar ook uw portemonnee is belangrijk!

Friar Sports Flooring is met name actief in de Sportbranche, maar levert gezien het brede toepassingsgebied van de kwaliteitsvloeren aan diverse bedrijfstakken (showrooms, speeltuinen, balkons, galerijen, etc.).

Heeft u een concrete vraag, wilt u meer weten over onze producten, ons werk of onze werkwijze?

Neem dan NU telefonisch contact met ons op 0511 700 208 of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!